Bel ons direct!

(023) - 2100140

Compleet nieuw team! Compleet nieuwe start! Klaar voor de toekomst met Mac Genius 2.0 | 06-08-2019

Geschreven door Mac Genius

Zoals de naam het al een beetje verklapt… Mac Genius is een grote fan van Apple apparatuur! Mac-Genius is overgenomen door VistaTelecom wat zit gevestigd in de Waardepolder, dit betekend een compleet nieuwe start en een compleet nieuw team! Wij kennen elk device van Apple letterlijk “van binnen en buiten” en weten precies hoe wij uw Apple device weer optimaal moeten laten functioneren. Met de liefde voor technologie en de passie voor ondernemen zijn wij afgelopen jaar dan ook druk bezig geweest met een ware transformatie voor Mac-Genius. Zo zijn we opzoek naar een nieuw pand maar voor nu zijn we nog even gevestigd in het gebouw van VistaTelecom, A.Hofmanweg 31, 2031BH in de Waardepolder.

Wij willen ons richten op de toekomst!

Mac Genius heeft een compleet nieuw en toekomstgericht concept ontwikkeld met nieuwe huisstijl en een nieuw online platform. Wij willen ons richten op de klant van 2025 en hopen landelijk uit te kunnen groeien tot een grote speler in de markt. Een compleet nieuwe website was daarbij een logische keuze om direct landelijk te kunnen opereren. Klanten uit heel Nederland kunnen online een reparatie of upgrade aanvragen en naar ons opsturen, wij zorgen ervoor dat het device na aankomst binnen twee werkdagen weer gerepareerd naar de klant wordt verzonden. Uiteraard uitgevoerd met originele onderdelen en vakkundige service van een ervaren monteur.

De unieke service van Mac Genius

Klanten uit de regio Haarlem kunnen kiezen voor een haal & breng service. Wij halen uw kapotte device op de opgegeven locatie bij u op en komen deze gerepareerd weer bij u langs brengen. Of dat nu bij u thuis, op kantoor of in de sportschool is maakt voor ons niet uit. Ook wil Mac Genius de zakelijke klant goed van dienst zijn. Zo kunnen bedrijven die regelmatig reparaties en onderhoud nodig hebben ook terecht bij Mac Genius. Als zakelijke klant heeft u een vaste ervaren accountmanager die u zal voorzien van het juiste advies en alles voor u in goede banen zal lijden.

Nieuwste technologie!

Met de komst van steeds geavanceerde technologie die Apple toepast in de nieuwste device’s moeten wij steeds weer bijleren over deze nieuwe technologieën om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Enkele voorbeelden hiervan is het draadloos opladen van de iPhone’s door middel van de glasplaat aan de achterkant of de speculaties over een virtueel toetsenbord op de nieuwe MacBook. En Apple heeft recentelijk een patent vastgelegd voor een camera met externe lenzen. Kortom zolang Apple niet stil zit, zitten onze monteurs ook zeker niet stil en zorgen wij ervoor dat onze kennis altijd Up To Date is zodat wij u ook met de nieuwste technologie kunnen helpen!

Reparaties, upgrades en onderhoud van Apple device’s

Kortom Mac Genius is klaar voor de toekomst en wilt graag uitgroeien tot een expert op het gebied van reparaties, upgrades en onderhoud van Apple device’s. Wij staan voor u klaar wanneer het beeldscherm van uw iPhone vervangen moet worden maar ook wanneer uw iMac een ingewikkelde moederbord reparatie moet ondergaan. Wij hopen uw vertrouwde expert te worden op het gebied van Apple device’s en u van dienst te mogen zijn met goede service en kwaliteit!

Enthousiast geworden?

Blijf altijd op de hoogte van onze acties & nieuws!

Om u beter van dienst te zijn maakt Mac Genius gebruik van cookies.

Sluiten