Bel ons direct!

(023) - 2100140

Stap 1

Kies uw iPad device

Waarom u voor ons kiest?

  • Snelle Service!
  • Alleen originele OEM onderdelen
  • 6 maanden garantie na onderhoud
  • Maak gebruik van onze haal en breng service!
Geen tijd om uw device langs te brengen?

Maak gebruik van onze haal & breng service!

Wanneer u geen tijd heeft om langs te komen in onze winkel dan kunt u gebruik maken van onze unieke haal & breng service binnen de regio Haarlem voor slechts €29 extra. Wij halen uw kapotte device op, repareren of upgraden deze en komen daarna het apparaat weer terugbrengen. U kunt deze optie kiezen en een voorkeurstijdstip aangeven tijdens de reparatieaanvraag. Wij nemen na ontvangst en betaling van uw aanvraag telefonisch contact met u op om de afspraak te bevestigen. De haal en breng kosten worden na het retour brengen afgerekend.

Service met een glimlach!

“Mac Genius heeft mij onwijs goed geholpen met de reparatie van mijn Macbook Pro. Na het vallen werkte het beeldscherm niet meer en kon ik mijn trackpad niet meer gebruiken. Gelukkig hebben de handige mannen van Mac Genius dit weer gefixt.”

Danny Warmerdam - 21/06/2018

Ipad reparaties

Superhelden die uw Ipad weer tot leven brengen.

Is uw Ipad stuk gegaan of wilt u deze weer beter laten functioneren? Dan staan de monteurs van Mac Genius voor u klaar! Zij hebben veel ervaring met iPad reparaties en voeren deze snel en vakkundig voor u uit. Wanneer wij een onderdeel vervangen maken wij daarbij uitsluitend gebruik van originele OEM onderdelen zodat u verzekert bent van goede kwaliteit. Mac Genius biedt daarbij op elke reparatie standaard 3 maanden garantie. De monteurs van Mac Genius kunnen alle iPad modellen voor uw repareren. Dus ook wanneer u niet over het nieuwste model beschikt kunnen wij de Ipad repareren. Het is daarbij uiteraard wel van belang dat eventuele onderdelen op voorraad zijn. Daarnaast heeft het team van Mac Genius ook veel verstand van de IOS software die wordt gebruikt op de iPad en daarom kunnen wij u ook helpen met het uitvoeren van updates of het opschonen van het geheugen.

Enthousiast geworden?

Blijf altijd op de hoogte van onze acties & nieuws!

Om u beter van dienst te zijn maakt Mac Genius gebruik van cookies.

Sluiten