Bel ons direct!

(023) - 2100140

Stap 1

Kies uw iMac device

Waarom u voor ons kiest?

  • Snelle Service!
  • Alleen originele OEM onderdelen
  • 6 maanden garantie na onderhoud
  • Maak gebruik van onze haal en breng service!
Geen tijd om uw device langs te brengen?

Maak gebruik van onze haal & breng service!

Wanneer u geen tijd heeft om langs te komen in onze winkel dan kunt u gebruik maken van onze unieke haal & breng service binnen de regio Haarlem voor slechts €29 extra. Wij halen uw kapotte device op, repareren of upgraden deze en komen daarna het apparaat weer terugbrengen. U kunt deze optie kiezen en een voorkeurstijdstip aangeven tijdens de reparatieaanvraag. Wij nemen na ontvangst en betaling van uw aanvraag telefonisch contact met u op om de afspraak te bevestigen. De haal en breng kosten worden na het retour brengen afgerekend.

Service met een glimlach!

“Mac Genius heeft mij onwijs goed geholpen met de reparatie van mijn Macbook Pro. Na het vallen werkte het beeldscherm niet meer en kon ik mijn trackpad niet meer gebruiken. Gelukkig hebben de handige mannen van Mac Genius dit weer gefixt.”

Danny Warmerdam - 21/06/2018

Alle Imac reparaties

Superhelden die uw Imac weer tot leven brengen.

Mac Genius is specialist op het gebied van iMac reparaties. Onze monteurs kunnen alle denkbaren reparaties aan uw iMac uitvoeren zelfs wanneer dit ingewikkelde reparaties zijn aan bijvoorbeeld het moederbord. Waarschijnlijk heeft u veel waardevolle bestanden op uw computer zoals foto’s video’s en documenten. Wanneer blijkt dat reparaties van uw iMac niet mogelijk is kunnen wij altijd proberen om uw belangrijke bestanden alsnog van de computer af te halen. En wanneer u iMac schade heeft opgeslopen buiten uw schuld om kan Mac Genius een reparatierapport opmaken voor de verzekering. Want Mac Genius wordt door verzekeraars erkend en is aangesloten bij ICT waarborg. Daarnaast maken wij bij de reparatie van uw iMac altijd gebruik van originele OEM onderdelen zodat er niet op de kwaliteit wordt ingeleverd. Kortom Mac Genius is uw vaste partner op het gebied van iMac en Apple reparaties.

Enthousiast geworden?

Blijf altijd op de hoogte van onze acties & nieuws!

Om u beter van dienst te zijn maakt Mac Genius gebruik van cookies.

Sluiten