Bel ons direct!

(023) - 2100140

Stap 1

Kies uw Macbook device

Waarom u voor ons kiest?

  • Snelle Service!
  • Alleen originele OEM onderdelen
  • 6 maanden garantie na onderhoud
  • Maak gebruik van onze haal en breng service!
Geen tijd om uw device langs te brengen?

Maak gebruik van onze haal & breng service!

Wanneer u geen tijd heeft om langs te komen in onze winkel dan kunt u gebruik maken van onze unieke haal & breng service binnen de regio Haarlem voor slechts €29 extra. Wij halen uw kapotte device op, repareren of upgraden deze en komen daarna het apparaat weer terugbrengen. U kunt deze optie kiezen en een voorkeurstijdstip aangeven tijdens de reparatieaanvraag. Wij nemen na ontvangst en betaling van uw aanvraag telefonisch contact met u op om de afspraak te bevestigen. De haal en breng kosten worden na het retour brengen afgerekend.

Service met een glimlach!

“Mac Genius heeft mij onwijs goed geholpen met de reparatie van mijn Macbook Pro. Na het vallen werkte het beeldscherm niet meer en kon ik mijn trackpad niet meer gebruiken. Gelukkig hebben de handige mannen van Mac Genius dit weer gefixt.”

Danny Warmerdam - 21/06/2018

Alle Macbook reparaties

Superhelden die uw Macbook weer tot leven brengen.

Mac Genius is naast iPhones en iPads gespecialiseerd in het repareren van Apple MacBook. Onze monteurs kunnen complexe reparaties uitvoeren om u MacBook weer goed werkend te krijgen. Wij gebruiken hiervoor speciale tools en werken uitsluitend met originele OEM onderdelen zodat u verzekert bent van goede kwaliteit. Ook kunnen wij proberen om belangrijke data van de MacBook af te halen en veilig te stellen. Op alle uitgevoerde MacBook reparaties geeft Mac Genius standaard drie maanden garantie. Mocht er toch nog iets niet helemaal naar wens zijn dan lossen wij dit alsnog kosteloos voor u op binnen de garantietermijn. Ook raden wij u aan om regelmatig uw MacBook te onderhouden zodat problemen en dure reparaties voorkomen kunnen worden. Mac Genius biedt hiervoor ook diverse onderhouspakketten aan om uw MacBook in optimale conditie te houden.

Enthousiast geworden?

Blijf altijd op de hoogte van onze acties & nieuws!

Om u beter van dienst te zijn maakt Mac Genius gebruik van cookies.

Sluiten