Bel ons direct!

(023) - 2100140

Genius zakelijk

Uw zakelijke telefoon(s) binnen 1 uur opgehaald en dezelfde dag weer gerepareerd terug.

Voor bedrijven en organisaties bieden wij onze zakelijke klant een aantal aantrekkelijke opties voor reparatie en onderhoud van uw bedrijfstelefoons & tablets. Wij zorgen voor snelle service en kwalitatieve reparaties zodat u en uw medewerkers weer snel online zijn.

U bent binnen één dag weer online!

Wij begrijpen dat u niet de tijd heeft om langs te gaan voor een telefoon reparatie. Dus Mac Genius komt naar u toe om het kapotte toestel op te halen en wij zullen het gerepareerde toestel de zelfde dag weer bij uw bedrijf retour brengen zodat u snel weer bereikbaar bent.

Betaal minder bij meer reparaties!

Speciaal voor bedrijven die gebruik willen maken van een vast aantal reparaties of service diensten per maand hebben wij een aantal aantrekkelijke kortingen. Doordat de zakelijke telefoons beter onderhouden worden gaan zij langer mee waardoor u de looptijd van uw investering over een langere termijn kunt uitspreiden.

Uw vaste accountmanager staat 6 dagen in de week voor u klaar!

Als zakelijke klant heeft u altijd een gespecialiseerde accountmanager die u voor u reparaties en onderhoud van uw bedrijfs telefoons regelt. Onze accountmanagers zorgen voor een snelle afhandeling zodat u verder kunt gaan met ondernemen. En aan het einde van de maand ontvangt u van ons een verzamelfactuur.

  • Zakelijke klant worden?

    Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Enthousiast geworden?

Blijf altijd op de hoogte van onze acties & nieuws!

Om u beter van dienst te zijn maakt Mac Genius gebruik van cookies.

Sluiten