Bel ons direct!

(023) - 2100140

iPhone Reparatie

Een iPhone is een sterke en duurzame smartphone. Maar ook een iPhone ontkomt niet altijd aan een reparatie. Schade aan het beeldscherm door een val, waterschade als er teveel vocht in je iPhone zit of gewoon slijtage. Genoeg redenen om bij Mac Genius langs te komen voor een reparatie, zodat je snel weer van je iPhone gebruikt kunt maken!

iPhone LCD scherm

Een iPhone is een sterke en duurzame smartphone. Maar ook een iPhone ontkomt niet altijd aan een reparatie. Schade aan het beeldscherm door een val, waterschade als er teveel vocht in je iPhone zit of gewoon slijtage. Genoeg redenen om bij Mac Genius langs te komen voor een reparatie, zodat je snel weer van je iPhone gebruikt kunt maken!

iPhone Scherm reparatie

iPhone Accu

iPhone accu’s zijn kwalitatief uitstekend, ze gaan alleen niet langer dan 2 of 3 jaar mee. Zeker bij intensief gebruik kan de accu snel minder worden. Is de accu na een paar uur stand-by al (bijna) leeg of wordt je iPhone traag? Goede kans dat de accu aan vervanging toe is. Laat je telefoon gratis onderzoeken door Mac Genius en indien nodig voorzien we je iPhone van een nieuwe accu.

iPhone Accu vervangen

iPhone oplaad connector

Laadt je iPhone niet meer goed op met de stekker in het stopcontact? En kan je met de adapter en kabel wel een ander device opladen? Dan ligt het probleem waarschijnlijk aan de oplaad connector. Om zeker te zijn van de oorzaak testen we bij Mac Genius gratis jouw iPhone. Daarna zorgen we dat de connector snel is gerepareerd, zodat je je telefoon weer goed kunt opladen.

iPhone Oplaad connector reparatie

iPhone earspeaker

Is je iPhone gevallen dan kan het gebeuren dat het geluid van je telefoon kraakt en je je gesprekspartner niet meer goed kunt verstaan. Wanneer het geluid van je iPhone op speaker helder klinkt dan weet je zeker dat het aan de ear-speaker ligt. Breng je iPhone langs bij Mac Genius, we zorgen dat je snel een nieuwe ear-speaker krijgt en je alles weer kraakhelder kunt horen.

iPhone Speaker reparatie

iPhone (front)camera vervangen

Met een iPhone maak je schitterende foto’s. Helaas gaat de (front)camera ook weleens stuk, waardoor de foto’s niet meer scherp zijn, je geen selfie’s meer kunt maken of de camera het helemaal niet meer doet. Het kan aan de lens zelf liggen, maar ook te maken hebben met een softwareprobleem. Bij Mac Genius doen we gratis onderzoek naar het probleem en repareren of vervangen de camera indien nodig.

iPhone Camera reparatie

iPhone behuizing

iPhone’s worden steeds sterker door het gebruik van duurzame onderdelen. Toch is de achterkant van je telefoon gevoelig voor schade bij een val. Is het frame of het glas gebroken dan kan je telefoon niet meer waterdicht zijn. Gelukkig is de behuizing van je iPhone gemakkelijk te vervangen. Breng je telefoon langs bij Mac Genius en voorzien je iPhone snel weer van een nieuw frame.

iPhone Behuizing vervangen

iPhone microfoon

Heb je het idee dat je microfoon niet meer goed werkt? Het is natuurlijk erg vervelend als anderen je niet meer goed kunnen verstaan. Laat je telefoon gratis onderzoeken bij Mac Genius en we kijken of we de microfoon kunnen repareren of moeten vervangen. We zorgen er in ieder geval weer voor je telefoon snel gemaakt is en je weer duidelijke gesprekken kunt voeren.

iPhone Microfoon reparatie

iPhone lock button

Het is belangrijk om je Iphone goed te beveiligen. Doet de lock button het niet meer goed dan wil je uiteraard dat dit snel verholpen wordt. Kom langs bij Mac Genius, we onderzoeken gratis voor je of de button zelf kapot is of dat het een software issue is. We zorgen er in ieder geval snel voor dat de lock button weer werkt en je telefoon goed beveiligd is.     

iPhone Lock button reparatie

iPhone waterschade

Water en iPhone’s gaan helaas nog steeds niet goed samen. Grote kans dat je telefoon niet meer goed functioneert wanneer er vocht in zit. Toch hoeft het niet meteen het einde van je iPhone te betekenen. Benieuwd of jouw iPhone nog te redden is? Laat je telefoon dan gratis onderzoeken door Mac Genius. Ook wanneer je niet zeker weet waardoor je telefoon niet goed werkt kan je je iPhone bij ons langs brengen.    

iPhone Waterschade reparatie

Wacht niet langer, kom snel langs!

We staan bij Mac Genius voor je klaar om aan de slag te gaan met jouw defecte telefoon. Je kan bij ons langskomen of een afspraak maken, zodat we direct kunnen beginnen met de reparatie van jouw Iphone. Voor je het weet sta je weer buiten met een goed werkende telefoon.

Om u beter van dienst te zijn maakt Mac Genius gebruik van cookies.

Sluiten