Bel ons direct!

(023) - 2100140

Stap 2

Kies uw reparatie

Compleet scherm vervangen (2012/2013) €524

Ziet u dode pixels of heeft uw een een vlek in uw scherm? Wij kunnen elk beeldscherm voor u vervangen. U kiest deze optie wanneer uw iMac is gemaakt in 2012-2013.

Compleet Retina 5K beelscherm vervangen €774

Ziet u dode pixels of heeft uw een een vlek in uw scherm? Wij kunnen elk beeldscherm voor u vervangen. U kiest deze optie wanneer uw iMac is gemaakt in 2014 of later.

Onderzoek Gratis

U kunt bij ons een gratis onderzoek laten doen naar de klachten op uw Mac. De kosten voor het onderzoek zijn gratis en u ontvangt altijd een onderzoeksrapport.

Waarom u voor ons kiest?

  • Snelle Service!
  • Alleen originele onderdelen
  • 3 maanden garantie na onderhoud
  • Maak gebruik van onze haal en breng service!
Geen tijd om uw device langs te brengen?

Maak gebruik van onze haal & breng service!

Wanneer u geen tijd heeft om langs te komen in onze winkel dan kunt u gebruik maken van onze unieke haal & breng service binnen de regio Haarlem voor slechts €29 extra. Wij halen uw kapotte device op, repareren of upgraden deze en komen daarna het apparaat weer terugbrengen. U kunt deze optie kiezen en een voorkeurstijdstip aangeven tijdens de reparatieaanvraag. Wij nemen na ontvangst en betaling van uw aanvraag telefonisch contact met u op om de afspraak te bevestigen. De haal en breng kosten worden na het retour brengen afgerekend.

Service met een glimlach!

“Mac Genius heeft mij onwijs goed geholpen met de reparatie van mijn Macbook Pro. Na het vallen werkte het beeldscherm niet meer en kon ik mijn trackpad niet meer gebruiken. Gelukkig hebben de handige mannen van Mac Genius dit weer gefixt.”

Danny Warmerdam - 21/06/2018

Enthousiast geworden?

Blijf altijd op de hoogte van onze acties & nieuws!

Om u beter van dienst te zijn maakt Mac Genius gebruik van cookies.

Sluiten