Bel ons direct!

(023) - 2100140

MacBook reparatie in Haarlem

Een MacBook staat voor gebruiksgemak en een lange levensduur. Maar om lang mee te kunnen zal jouw MacBook soms ook gerepareerd moeten worden. Een troebel beeldscherm, een haperend toetsenbord/trackpad of een accu die vervangen moet worden? Bij Mac Genius word je snel geholpen zodat je binnen de kortste keren weer met je MacBook kunt werken!

MacBook beeldscherm reparatie

MacBook beeldschermen zijn kwalitatief en duurzaam. Maar ze zijn ook gevoelig voor beschadiging, met name de glasplaat kan gemakkelijk breken. Schermvlekken of dode pixels zijn andere bekende beeldschermproblemen. Om meer schade te voorkomen is het belangrijk snel je beeldscherm te laten vervangen. Kom daarom snel langs bij Mac Genius, we kunnen elke MacBook van een origineel LCD scherm of nieuwe glasplaat voorzien.

MacBook toetsenbord reparatie

Een haperende toets of toetsenbord dat helemaal niets meer doet zorgen ervoor dat je niet meer veel met je MacBook kunt. Vaak helpt het al wanneer het toetsenbord grondig gereinigd wordt. Laat je MacBook gratis bij Mac Genius onderzoeken of schoonmaken van je toetsenbord voldoende is om het probleem op te lossen. Indien noodzakelijk vervangen we het volledige toetsenbord, zodat je je MacBook weer probleemloos kunt gebruiken.

MacBook trackpad reparatie

De trackpad van een MacBook wordt veel gebruikt en is tegelijkertijd één van de gevoeligste onderdelen. Zit er bijvoorbeeld vocht in je MacBook dan is de kans groot dat de trackpad niet meer lekker klikt of je bewegingen niet meer goed pakt. Wil je zeker weten of je trackpad defect is en vervangen moet worden? Breng je MacBook langs bij Mac Genius, we doen gratis onderzoek naar de oorzaak van het probleem.

MacBook harddisk reparatie/vervangen

Een MacBook met een beschadigde harddisk komt regelmatig voor. Niet gek wanneer je bedenkt dat de MacBook vaak verplaatst wordt terwijl de harddisk nog draait. Een defecte harddisk kan ervoor zorgen dat je MacBook hapert of helemaal niet meer opstart. Bij Mac Genius kijken we gratis voor je waar het probleem zit en of verloren data nog hersteld kunnen worden. Mocht het nodig zijn de harddisk te vervangen dan doen we dat voor elk type MacBook met elk gewenst geheugen.

MacBook accu/batterij vervangen

MacBook accu’s/batterijen zijn slijtageproducten. Afhankelijk van de gebruiksintensiteit gaan de accu’s maar voor een beperkte tijd mee. Een accu kan aan vervanging toe zijn wanneer je merkt dat de MacBook langzamer wordt of de batterij snel leeg is. Om het precieze probleem vast te stellen kan je bij Mac Genius je MacBook gratis laten onderzoeken. Indien nodig voorzien we je MacBook direct van een nieuwe, originele accu.

MacBook waterschade

Elke MacBook krijgt er weleens mee te maken, vochtschade. Heb je je MacBook laten drogen, maar krijg je ‘m daarna toch niet aan de praat of functioneert het apparaat niet meer goed? Het kan zijn dat er toch nog vocht is achtergebleven of dat er bepaalde onderdelen van je MacBook zijn beschadigd. Bij Mac Genius stellen we gratis een diagnose voor je en zorgen we dat je weer snel met je MacBook kunt werken.

MacBook Onderzoek

Soms is het niet duidelijk waardoor je MacBook het niet meer goed doet. Gedegen onderzoek kan dan vaak het defect aanwijzen. Bij Mac Genius voeren we zo’n onderzoek gratis voor je uit en zien we vrijwel altijd waardoor de problemen veroorzaakt worden. Voordat we onderdelen vervangen of repareren krijg je van ons eerst een diagnose, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Breng je MacBook vandaag nog langs, we helpen je graag snel weer op weg!     

Om u beter van dienst te zijn maakt Mac Genius gebruik van cookies.

Sluiten